22 april 2015
18:45

FC Real Internacional

Referat: Husqvarna IF - FC Real Internacional

Då var första matchen spelad. Dom första 15 minuterna böljande spelet fram och tillbaka. Som "vanligt" gör vi första målet när vi spelar på hemmaplan. Oskar gjorde 1:a seriemålet iår. Tyvärr kunde vi inte behålla ledningen. Tillslut orkade inte äns domaren blåsa för offside så han släppte igenom ett par offside mål. Vips så stod det 1-3 till gästande lag. Vi ryckte upp oss lite grann men ett fjärde mål hann dom med innan domaren blåste till vila.
Andra halvlek tog vi tag i spelet/positioner m.m. Tyvärr gav varken hörnor eller skott resultat. Utan FC Real kunde göra sitt 5:e mål. Några minuter senare hittade domaren en strafforsak till Fc Real. Mål blev det men Fredrik var nära att ta den. Några minuter senare var det dags igen och slut resultatet blev 7-1 till gästerna.
Vi tar med vissa delar av matchen och hoppas på ett bättre resultat till nästa match.
Positivt: Försvaret står oftas bra i position.
Negativt. Måste pressa över hela planen så vi inte får stora luckor.
Domarinsats: 2,5 visslingar av 5
Han har lite att jobba på var han ska vara på plan. ( så missar man inte bla. en boll som är ute en halvmeter över linjen)

mån 22 jun 2015, 19:00 FC Real Internacional - Husqvarna IF 10 - 1